Wilson

Wilson ROLAND GARROS TEAM

Rekreační tenisová raketa

(163534)

Kód: 163534

nehodnoceno 0x

Popis

Wilson ROLAND GARROS TEAM

Velmi lehká a snadno ovladatelná rekreační tenisová raketa Wilson ROLAND GARROS TEAM, velikost hlavy 103 (664 cm²), pletení 16x20, má konstrukci, která klade důraz na pohodlí a ovladatelnost. Lehký rám s velkým sweet spotem usnadňuje zvládnutí volejů u sítě a snadné údery od základní čáry bez nadměrného zatížení ruky nebo ramene. Raketa je lehce vyvážená do hlavy a má prodlouženou délkou rukojeti pro větší pokrytí kurtu.

  • BLX je revoluční technologie konstrukce raket Wilson s přidáním čedičových vláken pro snížení nežádoucích vibrací a zlepšení citu
  • systém Perimeter Weighting System (PWS) přidává dodatečnou hmotu po stranách rakety na 3 a 9 "hodinách" pro lepší torzní stabilitu při úderech mimo osu rakety
  • technologie Double Hole má větší průměr strunových průchodek a umožňuje hrát míče s větší razancí. Zároveň zajišťuje lepší absorpci rázů a tím i komfortnější pocit při hře
  • omotávka Cushion-Aire Grip pro komfortnější držení rakety
  • technologie Parallel Drilling, vodorovné vyvrtávání průchodek (ne v pravém úhlu k rámu), přináší významné zvětšení sweetspotu a tím hráči dodává větší míru tolerance nepřesných úderů

Specifikace

Kód produktu 163534
Kód dodavatele WR126910U
Materiál grafit
Vyvážení 34 cm
Výplet ano
Vzor výpletu 16 x 20
Profil rámu 23.5 FB
Kolekce 2023
Délka 69.2 cm
Hmotnost 249 g
Velikost hlavy 658 cm2
Technologie BLX, DOUBLE HOLES, PARALLEL DRILLING, PERIMETER WEIGHTING SYSTEM (PWS)
Kolekce Wilson Roland Garros
Barva Bílá, Oranžová

Použité technologie

BLX

Revoluční technologie konstrukce raket Wilson s využitím ...

DOUBLE HOLES

Technologie Double Hole má větší průměr strunových průchodek a umožňuje hrát míče s větší razancí. Zároveň zajišťuje lepší absorpci rázů a tím i komfortnější pocit při hře.

PARALLEL DRILLING

Technologie Parallel Drilling, vodorovné vyvrtávání průchodek (ne v pravém úhlu k rámu), přináší významné zvětšení sweetspotu a tím hráči dodává větší míru tolerance nepřesných úderů.

PERIMETER WEIGHTING SYSTEM (PWS)

Systém Perimeter Weighting System (PWS) přidává dodatečnou hmotu po stranách rakety na 3 a 9 "hodinách" pro lepší torzní stabilitu při úderech mimo osu rakety.

Kolekce

Wilson Roland Garros

French Open, známý pod názvem Roland Garros je druhý ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu května a června.

Úvodní ročník se konal v roce 1891 pod názvem Championnat de France. Až do počátku otevřené éry tenisu se v angličtině jmenoval French Championships. V sezóně 1968 byl pak turnaj jako první z grandslamů otevřen profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde