Under Armour

Under Armour HOVR PHANTOM 3 SE W

Dámská běžecká obuv

(167314)

Kód: 167314

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour HOVR PHANTOM 3 SE W

Dámská běžecká obuv Under Armour HOVR PHANTOM 3 SE W je rychlá a pružná díky technologii UA HOVR, která nabízí pocit nulové gravitace - navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Mají měkký, pružný svršek UA IntelliKnit pro super prodyšnost. Obuv je vybavena ultra prodyšnou vložkou SpeedForm® 2.0, která poskytuje měkčí podporu pod nohama Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.
  • svršek UA IntelliKnit
  • ultraprodyšná stélka SpeedForm 2,0
  • technologie UA HOVR

Specifikace

Kód produktu 167314
Kód dodavatele 3026584-002
Svršek 89 % textilie, 11 % syntetika
Mezipodešev UA HOVR
Podešev guma
Drop 8 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie UA HOVR™
Kolekce Hovr
Barva Černá, Bílá

Použité technologie

UA HOVR™

POCIT NULOVÉ GRAVITACE + NÁVRATNOST ENERGIE Systém UA HOVR™ představuje dokonalou kombinaci tlumícího materiálu, výstelky, návratnosti energie a dlouhé životnosti. Hovr zachovává pocit ...

Kolekce

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Under Armour HOVR PHANTOM 3 SE W

Cena: 2 549 Kč