Salomon

Salomon RS10 VITANE NOCTURNE PROLINK

Dámské běžecké boty na bruslení

(139242)

Kód: 139242

nehodnoceno 0x

Popis

Salomon RS10 VITANE NOCTURNE PROLINK

Běžecké boty na bruslení Salomon RS10 VITANE NOCTURNE PROLINK jsou navrženy speciálně pro ženy. Manžeta Energyzer minimalizuje únavu a zároveň skvěle sedí na dámskou nohu. Díky flísové podšívce a zateplení Thinsulate™ jsou boty hřejivé a reflexní grafika jim dodává moderní nádech.

  • střih přizpůsoben ženám
  • reflexní prvky
  • podšívka z recyklovaného materiálu
  • rychlošněrování Quicklace™

Specifikace

Kód produktu 139242
Kód dodavatele L41513400
Použití bruslení
Schopnosti lyžaře sportovní
Podešev Prolink
Flexe podešve skate
Kompatibilita NNN
Zapínání Quicklace
Hmotnost 1.19 kg
Technologie QUICKLACE™, SENSIFIT™, PROLINK
Barva Černá, Světle modrá

Použité technologie

QUICKLACE™

Dobře známý Salomon rychlošněrovací systém, který zaručuje precizní upevnění nohy v botě během jednoho zatáhnutí za tkaničku. Snadné, rychlé a přesné utažení během vteřiny. Samozřejmostí je i možnost ...

SENSIFIT™

Přesné zabalení nohy pro lepší kontrolu a přenos. Poloměkká křídla spojená se spodní kostrou, která obepínají nohu. Tato technologie je zárukou skvělého držení chodidla za všech okolností. Zajišťuje ...

PROLINK

Systém jedné hrazdy a dvou vodících lišt. Nízký profil a celoplošný kontakt. Pocit přímého kontaktu s povrchem, skvělá výkonnost a zrychlení.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salomon RS10 VITANE NOCTURNE PROLINK

Cena: 4 199 Kč