Salomon

Salomon RS8 VITANE PROLINK

Dámské běžecké boty na bruslení

(139244)

Kód: 139244

nehodnoceno 0x

Popis

Salomon RS8 VITANE PROLINK

S dámskými běžeckými botami na skate Salomon RS8 VITANE PROLINK zažijete pocit pohodlí a stability a díky kvalitní boční podpoře budete celý den bez problému běžkovat. Boty jsou pro maximální komfort přizpůsobeny anatomii ženské nohy. Manžeta Energyzer 2.0 snižuje únavu v náročných podmínkách a pomáhá vám lyžovat déle.

  • zateplení Thinsulate™ z 78 % recyklovaných materiálů
  • technologie SensiFit™ a Quicklace™ šněrování zajistí perfektní obepnutí a usazení nohy a maximální pohodlí
  • reflexní prvky
  • vodotěsná membrána ClimaSalomon™ WP

Specifikace

Kód produktu 139244
Kód dodavatele L47029900
Použití bruslení
Schopnosti lyžaře výkonnostní
Podešev Prolink / Two rails
Flexe podešve skate
Kompatibilita NNN, Prolink
Šněrování Quicklace
Hmotnost 1.02 kg
Technologie QUICKLACE™, SENSIFIT™, PROLINK
Barva Černá, Světle modrá

Použité technologie

QUICKLACE™

Dobře známý Salomon rychlošněrovací systém, který zaručuje precizní upevnění nohy v botě během jednoho zatáhnutí za tkaničku. Snadné, rychlé a přesné utažení během vteřiny. Samozřejmostí je i možnost ...

SENSIFIT™

Přesné zabalení nohy pro lepší kontrolu a přenos. Poloměkká křídla spojená se spodní kostrou, která obepínají nohu. Tato technologie je zárukou skvělého držení chodidla za všech okolností. Zajišťuje ...

PROLINK

Systém jedné hrazdy a dvou vodících lišt. Nízký profil a celoplošný kontakt. Pocit přímého kontaktu s povrchem, skvělá výkonnost a zrychlení.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salomon RS8 VITANE PROLINK

Cena: 3 499 Kč