Yonex

Yonex VOLTRIC 1TR

Badmintonová raketa

(6311026087)

Kód: 6311026087

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
1 600 Kč   Ušetříte: 401 Kč (25 %)

1 199 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Yonex

Popis

Yonex VOLTRIC 1TR

Badmintonová raketa Yonex VOLTRIC 1TR je určena převážné začínajícím a mírně pokročilým hráčům s útočným stylem hry, kteří preferují smeče. Super-tenký a zároveň velmi pevný rám. To jsou hlavní znaky série raket Voltric. Předností tohoto modelu je maximální přenos energie do úderu. Díky použití nejnovějších technologií i v tomto základním modelu z řady Voltric, si Vaši hru opravdu užijete.

  • TRI-VOLTAGE SYSTEM - těžší hlava rakety (její vrchní část) tradičně zvyšuje razanci úderů, ale zároveň snižuje rychlost manipulace s raketou. Naopak lehčí hlava zvyšuje rychlost manipulace, ale způsobuje ztrátu úderové razance. Nový TRI-VOLTAGE systém poprvé úspěšně kombinuje tyto dvě protichůdné vlastnosti -mimořádnou razanci úderů a rychlou manipulaci s raketou. V rámu rakety jsou vloženy částečky wolframu v pozicích 2 a 10 (podle hodinového ciferníku) a v krčku (T-joint). Wolfram je 10x hutnější než grafit, proto umožňuje užší profil stran rámu s vyšší pevností a následně tak kombinaci razantní smeče a rychlé manipulace s raketou.
  • Aero + Box Frame je upravený profil rámu, který je velmi pevný a současně minimalizuje odpor vzduchu
  • isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu
  • CONTROL SUPPORT CAP (C.S.CAP) - technologie Control Support Cap poskytuje o 88 % širší plochu úchopu než u běžných raket. Zajišťuje tak možnost kratšího držení a rychlejší manévrování s raketou, což ocení především hráči párových disciplín.
  • T – JOINT- Built-in T-Joint je vyroben ze speciální ocelové kompozice. Spoj mezi shaftem a hlavou rakety zlepšuje torzní stabilitu rakety při úderu.

Specifikace

Kód produktu 6311026087
Kód dodavatele 6311026087
Rám grafit (High modulus)
Hlava grafit (High modulus)
Vyvážení do ruky
Výplet ano
Tuhost rámu střední
Tvar hlavy optimetrický
Velikost gripu G4
Hmotnost 4U (80-84,9 g)
Délka 67.5 cm

Hodnocení

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
7.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.