Victor

Victor P9200III TD

Pánská sálová obuv

(175133)

Kód: 175133

nehodnoceno 0x

Popis

Victor P9200III TD

Pánská sálová obuv Victor P9200III TD je určena především pro badminton. Tri-Arch je ergonomicky navržen tak, aby zachoval původní zakřivení tří oblouků, podrážka je díky tomu pohodlnější a tlak se rozkládá rovnoměrně. Obuv je velmi odolná díky zvoleným materiálům a lehká.
  • skvělé tlumení nárazů a pružnost
  • Tri-Arch je design klenby vložky založený na třech klenbách nohy
  • cirkulace vzduchu
  • podrážka nezanechává stopy na podlaze
  • odolnost proti opotřebení

Specifikace

Kód produktu 175133
Kód dodavatele P9200IIITD
Svršek umělá kůže, síťovina
Mezipodešev HYPEREVA
Podešev VSR Rubber
Technologie HYPEREVA
Barva Bílá, Modrá

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 46 EU
Luboš
23.3.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Victor P9200III TD

Cena: 2 499 Kč