SPORTCODE

SPORTCODE ZINC CODE 180 kapslí

Doplněk stravy

(128749)

Kód: 128749

nehodnoceno 0x

490 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky SPORTCODE

Popis

SPORTCODE ZINC CODE 180 kapslí

Sportcode ZINC CODE obsahuje kombinaci zinku, mědi, selenu a vitamínu A v ideálně využitelné formě.

 

Zinek podporuje funkci imunitního systému, jako antioxidant chrání buňky před oxidačním stresem. Pomáhá udržovat normální funkci zraku i normální stav pokožky, kostí, vlasů a nehtů. Přispívá k tvorbě DNA a bílkovin, podílí se na procesu dělení buněk. Pomáhá udržovat obvyklou hladinu testosteronu v krvi, plodnost a rozmnožovací schopnost. Podporuje metabolismu bílkovin, sacharidů, tuků, mastných kyselin, vitamínu A, přispívá k normálnímu metabolismu kyselin a zásad.
Vitamin A pomáhá udržovat normální stav zraku, pokožky a sliznic, je důležitý pro metabolismus železa, podporuje imunitní systém.

Měď pomáhá udržovat běžnou pigmentaci pokožky a vlasů, i stav pojivových tkání. Podporuje imunitní systém, činnost nervové soustavy a energetický metabolismus. Pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, podporuje přenos železa v těle.

Selen podporuje normální tvorbu mužských pohlavních buněk a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Pomáhá udržovat činnost štítné žlázy, podporuje imunitní systém.

  • vysoká vstřebatelnost
  • jasný původ složení
  • bez sladidel
  • vhodné i pro vegany
  • balení obsahuje 180 kapslí
  • vyrobeno v České republice

Specifikace

Kód produktu 128749
Kód dodavatele 128749
Složení zinek (pikolinát zinečnatý) 20 mg (200 % RHP*), měď (glukonát měďnatý) 2 mg (200 % RHP), vitamin A (retinyl-acetát) 172 µg (21 % RHP), selen 110 µg (200 % RHP), protispékavá látka: stearát hořečnatý rostlinného původu, obal kapsle: želatina. *RHP = referenční hodnota příjmu
Dávkování 1 kapsle za den
Upozornění Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Uchovávejte při teplotě do 250 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem!

Hodnocení

0

0 Hodnocení