Salomon

Salomon OUTBACK 500 GTX

Pánská hikingová obuv

(2256030732)

Kód: 2256030732

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
4 490 Kč   Ušetříte: 3 991 Kč (88 %)

499 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Salomon

Popis

Salomon OUTBACK 500 GTX

Pánské trekové boty Salomon OUTBACK 500 GTW mají čistý a moderní vzhled. Díky tvarování v oblasti paty, konstrukce Advance Chassis a technologii mezipodešve EnergyCell se vám v nich bude skvěle chodit. Mají ochranné prvky, které potřebujete na nerovných cestách a navíc jsou pohodlné a lehké.

  • Advanced Chassis™ - mezi podešví a mezipodešví se nachází pokročilá odlehčená vrstva konstrukce boty Salomon,která poskytuje maximální ovládání pohybu
  • úsporu energie a díky tlaku na ochrannou vrstvu zaručuje vysoce efektivní a stabilní běh s vysokou citlivostí
  • všitý jazyk
  • EnergyCell velmi kvalitní EVA pěna, která zajišťuje tlumení nárazů
  • ochrana špičky
  • tradiční tkaničky
  • měkká konstrukce límce boty
  • GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, a to jak zvenku, tak i zevnitř
  • Cordura® textile je obchodní značkou firmy Invista, která se zabývá vývojem a výrobou technické tkaniny s extrémně vysokou odolností proti prodření, roztržení a blednutí. Je 3x odolnější než polyester a 2x odolnější než klasický nylon. Tkanina Cordura® je využívána nejen armádami na celém světě. Mezi produkty patří batohy, vesty, boty, pracovní oblečení aj.

Specifikace

Kód produktu 2256030732
Kód dodavatele 2256030732
Svršek nepromokavý materiál, Cordura® textile
Mezipodešev EnergyCell, Advanced Chassis™
Podešev guma, Contagrip® MD
Membrána GORE-TEX®
Drop 12 mm
Výška mezipodešve 22 mm pata/ 10 mm špička
Voděodolnost ano
Hmotnost 500 g
Technologie CONTAGRIP®, GORE-TEX®, CONTAGRIP® MD, EnergyCell

Použité technologie

CONTAGRIP®

Contagrip® podešev přináší nejmodernější technologie k poskytnutí nejlepší přilnavosti podrážky a co nejlepšího záběru za všech podmínek. ...

GORE-TEX®

Materiály GORE-TEX® vznikají laminováním naší membrány GORE-TEX® s vysoce odolnými textiliemi. Jejich 100% nepromokavost je zajištěna speciální technologií podlepení švů.   Jak funguje materiál ...

CONTAGRIP® MD

Contagrip® MD je zaměřena na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu.

EnergyCell

Mezipodešev EnergyCell je vyrobena z velmi kvalitní EVA pěny, která skvěle absorbuje otřesy. Zajišťuje maximální tlumení nárazů a maximální komfort při chůzi a běhu.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

2 Hodnocení

Velikost: 42 2/3 EU (9 US / 27 CM)
Pavol
2.2.2022
Anonym
14.6.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla