Salomon

Salomon ESCAPE OUTPATH

Běžecké boty do stopy i terénu

(165924)

Kód: 165924

nehodnoceno 0x

Popis

Salomon ESCAPE OUTPATH

Běžecké boty Salomon ESCAPE OUTPATH jsou ideální volbou pro lyžování ve stopě i mimo ni. Zateplení Thinsulate™ vás udrží v teple a konstrukce SensiFit™ přesně obepne vaši nohu a zajistí pohodlí. Vrchní pružná manžeta vás ochrání proti vniknutí sněhu.

  • zateplení Thinsulate™
  • technologie SensiFit™ zajistí perfektní obepnutí a usazení nohy a maximální pohodlí
  • běžné tkaničky
  • integrovaný pásek přes zadní část paty poskytuje lepší držení paty pro větší výkon

Specifikace

Kód produktu 165924
Kód dodavatele L41190500
Vhodný styl klasika
Schopnosti lyžaře rekreační
Podešev Prolink / Two rails
Flexe podešve touring
Kompatibilita NNN, Prolink
Šněrování tkaničky
Hmotnost 1.165 kg
Technologie SENSIFIT™, PROLINK
Barva Černá, Červená

Použité technologie

SENSIFIT™

Přesné zabalení nohy pro lepší kontrolu a přenos. Poloměkká křídla spojená se spodní kostrou, která obepínají nohu. Tato technologie je zárukou skvělého držení chodidla za všech okolností. Zajišťuje ...

PROLINK

Systém jedné hrazdy a dvou vodících lišt. Nízký profil a celoplošný kontakt. Pocit přímého kontaktu s povrchem, skvělá výkonnost a zrychlení.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 45 1/3 EU (11 US / 29 CM)
Alena
22.2.2024
Velikost: 44 2/3 EU (10.5 US / 28,5 CM)
Luděk
13.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salomon ESCAPE OUTPATH

Cena: 3 199 Kč