Salming

Salming RECOIL ULTRA

Pánské sálovky

(169905)

Kód: 169905

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL ULTRA

Pánské sálovky Salming RECOIL ULTRA jsou novinkou sezony 23/24. Zcela nový koncept sálových bot, jejichž konstrukce byla vyvinuta s maximálním důrazem na pohodlí, stabilitu a odolnost.

 

High-end sálová bota nabízející ohromnou míru komfortu v kombinaci s výrazným tlumením a vynikající stabilitu. 

Do posledního detailu designovaná konstrukce přináší kvalitu, kterou ocení i ti nejnáročnější hráči florbalu, házené nebo squashe. Bytelný svršek modelu tvoří dvě vrstvy, které se vhodně doplňují. Základní polyesterový úplet bot je z 90 % překrytý několika polyuretanovými funkčními prvky, které mají především ochrannou a stabilizační funkci. Zejména boční stabilizační prvky jsou konstruované tak, aby vás sálovky maximálně dobře podržely, i pokud patříte mezi těžší hráče.

Pro pocit skutečného pohodlí je vnitřní strana polyesterového úpletu změkčená a působí až semišovým dojmem.

 

Velmi důležitým prvkem, který konstrukce svršku modelu nabízí, je asymetrické šněrování, které ideálně podporuje biomechanické pohyby chodidla v rámci potřeb sálových sportů. Tlumení sálovek obstarává velkorysá vrstva prémiové tlumící směsi Salming Recoil+™. Speciálně v patní části bot je tlumení opravdu výrazné a skvěle absorbuje negativní síly, které působí na paty při prudkých dobrzděních či změnách směru typických pro sálové sporty. Velkou výhodou tlumící pěny Salming Recoil+™ je zároveň schopnost poskytnout výbornou návratnost energie a ideální stabilitu. Udržet chodidla stabilní i při tom nejkrkolomnějším obratu navíc pomáhají i dva stabilizační prvky zabudované z vnitřní i vnější strany mezipodešve. Do detailu propracovanou konstrukci sálovek Salming Recoil Ultra doplňuje výtečná podrážka. Speciální pryžová směs vyniká perfektní kontrolou trakce a skvělým gripem. Tvarování a dělení podrážky pak maximálně podporuje stabilitu a napomáhá ideálnímu fungování chodidel z pohledu biomechaniky.

  • velice stabilní sálová bota
  • velmi pohodlná se skvělými tlumící vlastnostmi
  • středně těžká, konstruována s maximálním důrazem na odolnost
  • pocitově středně široká
  • vhodná pro všechny sálové sporty

Specifikace

Kód produktu 169905
Kód dodavatele 1233074-0101
Svršek syntetika
Mezipodešev Recoil+™
Podešev guma
Drop 8 mm
Hmotnost 370 g
Technologie RECOIL™
Barva Černá, Bílá, Hnědá

Použité technologie

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
1
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 42 2/3 EU (9 US / 27 CM)
Anonym
7.4.2024
Velikost: 44 2/3 EU (10.5 US / 28.5 CM)
Anonym
12.3.2024
Velikost: 45 1/3 EU (11 US / 29 CM)
Richard
12.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salming RECOIL ULTRA

Cena: 2 799 Kč