Salming

Salming RECOIL TRAIL M

Pánská běžecká obuv

(153768)

Kód: 153768

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL TRAIL M

Pánské běžecké boty Salming RECOIL TRAIL M jsou přímými pokračovateli prověřených trailovek Salming Trail 5 a Salming Trail 6. Oblíbenost si předchozí generace vysloužily především díky optimálnímu mixu pohodlí a funkčnosti. I nejnovější přírůstek do modelové řady Trail se řadí mezi univerzální trailové boty, jejichž vlastnosti oceníte jak při dlouhém běhu v horách, tak ve chvíli, kdy v „městské džungli“ musíte kombinovat běh po tvrdém asfaltu a přírodních stezkách v parku či lese.

Tou nejdůležitější součástí modelu Salming Recoil Trail zůstává podrážka Vibram, které skvěle spolupracuje s tlumící vrstvou tvořenou prémiovou pěnou Recoil. Samotná podrážka Vibram MegaGrip má nepříliš vysoký vzorek, který nahrává univerzálnosti využití bot, a hlavně jedinečný grip, který vás podrží i za opravdu kluzkých podmínek. Tlumící vrstva Recoil má pak na starosti především vaše pohodlí, a ačkoliv je dostatečně tlumená i pro opravdu dlouhé běhy, nemusíte mít starost, že by zároveň nebyla ideálně stabilní a nenabízela aktivní odraz.

Zcela přepracovaný je oproti minulosti svršek bot. Nově ho tvoří pevný polyesterový úplet, který obohacuje vrstva z odolné polyuretanové směsi. Ta má jednak funkci ochranou, kdy chrání nohu a boty samotné v nejvíce náchylných částech proti protržení a také funkci stabilizační, jejíž hlavním úkolem je udržet chodidla ve správném směru.

  • díky výši vzorku a jedinečnému gripu podrážky Vibram Megagrip vás podrží za jakýkoliv povětrnostních podmínek v terénu, ale zároveň se v nich nebudete cítit nepohodlně ani při přeběhu pevnějšího přírodního či dokonce asfaltového povrchu
  • vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé
  • svršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy

Specifikace

Kód produktu 153768
Kód dodavatele 1282096-0319
Svršek síťovina, polyester, polyuretanový ochranný pruh RocShield
Mezipodešev Recoil™
Podešev guma, Vibram Megagrip™
Drop 5 mm
Výška mezipodešve 24,5 mm pata / 19,5 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 282 g
Technologie RECOIL™
Barva Tmavě modrá, Reflexní neon, Šedá

Použité technologie

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 49 1/3 EU (14 US / 32 CM)
Anonym
19.3.2024
Velikost: 46 EU (11.5 US / 29.5 CM)
Výborná obuv!!
petr
6.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla