Salming

Salming RECOIL TRAIL 2

Pánská běžecká obuv

(184582)

Kód: 184582

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL TRAIL 2

Pánské univerzální trailové boty Salming RECOIL TRAIL 2 jsou novinkou podzimní sezóny 2023. Zcela přepracovávaná konstrukce svršku i nadále stojí na pohodlné a stabilní tlumící pěně Recoil a hlavně jedinečné podrážce Vibram MegaGrip.

 

Oproti předchozí generaci dostaly Trail 2 zcela nový svršek, který solidně snížil váhu a celkově navýšil už tak optimální mix pohodlí a funkčnosti. Zaměřením je pak tento model stále tou univerzální trailovou botou, kterou se nemusíte bát vzít jak na dlouhý výběh v horách, tak na kratší proběhnutí podzimní plískanicí v „městské džungli“.

Svršek nejnovější generace trailů kombinuje dvě skvěle se doplňující vrstvy, které tvoří kompaktní, a hlavně lehký celek. Pevný a skvěle prodyšný úplet, který tvoří základní vrstvu, překrývá druhá vrstva z několika polyuretanových panelů, které jsou s první vrstvou tepelně svařené, což minimalizuje riziko odřenin z prošívaných spojů. Tato druhá vnější vrstva má především ochrannou a stabilizační funkci.

 

Tou nejdůležitější součástí modelu Trail 2 zůstává podrážka Vibram, které skvěle spolupracuje s tlumící vrstvou tvořenou prémiovou pěnou Recoil™. Samotná podrážka Vibram MegaGrip má nepříliš vysoký vzorek, který nahrává univerzálnosti využití bot, a hlavně jedinečný grip, který vás podrží i za opravdu kluzkých podmínek. Tlumící vrstva Recoil™ má pak na starosti především vaše pohodlí. Ačkoliv je dostatečně tlumená i pro opravdu dlouhé běhy, nemusíte mít starost, že by zároveň nebyla ideálně stabilní a nenabízela aktivní odraz. 

  • v oblasti paty je pak mezipodešev ještě obohacena o speciální SoftFOAM vložku, kterou oceníte zejména při seběhu
  • jedinečný grip s podešví Vibram Megagrip
  • svršek kombinuje síťovinu a polyuretan pro ochranu a stabilitu

Specifikace

Kód produktu 184582
Kód dodavatele 1283096-0110
Svršek síťovina, polyuretan
Mezipodešev Recoil™
Podešev Vibram MegaGrip
Drop 5 mm
Výška mezipodešve 24,5 mm pata / 19,5 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 268 g
Technologie VIBRAM® MEGAGRIP, RECOIL™
Barva Černá

Použité technologie

VIBRAM® MEGAGRIP

VIBRAM® MEGAGRIP poskytuje výbornou přilnavost na suchém i mokrém povrchu. Je velmi robustní a má dlouhou životnost. Speciální směs gumy a rozmístění výstupků byly vyvinuty pro outdoorové sportovce, ...

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 45 1/3 EU (11 US / 29 CM)
Super tereni boty, perfektne tlumi a jsou pohodlne.
David
10.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salming RECOIL TRAIL 2

Cena: 3 699 Kč