Salming

Salming RECOIL PRIME REFLEX W

Dámská běžecká obuv

(184579)

Kód: 184579

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL PRIME REFLEX W

Dámské silniční objemové boty Salming RECOIL PRIME REFLEX W s unikátním reflexním potiskem. Vysoká míra tlumení tvořená vylepšenou prémiovou pěnou Salming Recoil+ a precizně zpracovaný bezešvý svršek z prodyšného úpletu dělají z Prime nejpohodlnější běžecký model, se kterým kdy tato Švédská značka přišla na trh.

Model Salming Prime vznikl s jednoduchým a jasným cílem – dostat do každého vašeho běhu tolik pocitu pohodlí, kolik je jen možné. Všechny vlastnosti této objemové silniční boty jsou tomuto cíli přizpůsobeny. Počínaje velkorysou tlumící vrstvou z vylepšené prémiové směsi Recoil+, přes velmi pohodlný a přizpůsobivý svršek, až po jemné vnitřní polstrování, díky kterému budou vaše chodila jako v bavlnce.

Ve výčtu nejdůležitějších vlastností modelu Prime určitě nesmíme opomenout ani na jejich podrážku. Ta je vymodelována z foukané pryže a je částečně obohacena recyklátem pryže. Díky této kombinaci je podrážka lehčí, pružnější a odolnější. Její univerzální a poměrně výrazný vzorek vás skvěle podrží jak na silnici, tak v lehčím terénu.

  • univerzální vzorek podešve vhodný pro silniční běh i běh v menším terénu
  • ideální pro nabíhání objemu
  • díky prémiové tlumící směsi Recoil+ je zároveň i dostatečně stabilní a překvapivě svižná
  • reflexní potisk téměř po celé botě

Specifikace

Kód produktu 184579
Kód dodavatele 1283078-0101
Svršek síťovina Engineered Air Mesh
Mezipodešev Recoil+™
Podešev guma Blown Rubber
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 29 mm pata/ 21 mm špička
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 243 g
Technologie RECOIL™
Barva Černá, Bílá

Použité technologie

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Salming RECOIL PRIME REFLEX W

Cena: 4 199 Kč