Rossignol

Rossignol CONTROLE

Pánská lyžařská bunda

(184153)

Kód: 184153

nehodnoceno 0x

Popis

Rossignol CONTROLE

Bouřkové dny na ledovci nebo ranní manšestr, pánská lyžařská bunda Rossignol CONTROLE odolává počasí, studený vítr a sníh pro ni není problém. Nízkoprofilová syntetická izolace dodává teplo, které se soustřeďuje kolem vašeho trupu, aby se zachoval neomezený pohyb paží pro snadnou mobilitu. Kritické podlepené švy, vodotěsné zipy a vestavěný sněhový pás nabízí větší pohodlí na horách. Vnitřní strečové manžety se smyčkami na palec vytvářejí přiléhavé těsnění pod rukavicemi a větrací otvory v podpaží vám pomohou regulovat teplotu podle potřeby. Charakteristický kohout odráží alpský odkaz Rossignolu. Lichotivý klasický střih, přizpůsobený a inspirovaný sportovním lyžařským stylem. 20,000/15,000 Voděodolná/prodyšná membrána vás udrží v suchu a pohodlí v silném sněžení nebo dešti. Prodyšná izolace Primaloft® vás udrží v teple i ve vlhkých podmínkách a obsahuje 100% recyklovanou izolaci vyrobenou z plastových lahví. Certifikováno GRS (globální recyklovaný standard). Izolace, která je teplejší na těle a lehčí na rukávech, abyste se cítili pohodlně při nízkých teplotách a zároveň umožňuje přirozený pohyb. Ergonomický design rukávů odpovídá poloze těla lyžaře pro pohodlí a snadný pohyb. Hlavní švy jsou utěsněny, aby zabránily dešti, sněhu a větru. Vodě odolné zipy chrání před vniknutím vody. Textil obsahuje vrchní potěr Durable Water-Repellent (DWR), který sráží lehký sníh a déšť bez použití toxických chemikálií na bázi fluorovaných uhlovodíků, bez PFC.

  • nízkoprofilová syntetická izolace
  • podlepené švy, vodotěsné zipy
  • sněhový pás
  • vnitřní strečové manžety
  • větrací otvory v podpaží
  • prodyšná izolace Primaloft®
  • voděodolná a prodyšná membrána
  • Durable Water-Repellent (DWR) povlak

Specifikace

Kód produktu 184153
Kód dodavatele RLMMJ07-715
Materiál 100 % polyester
Gramáž 161 g/m²
Zateplení Primaloft® ECO 100% PCR - tělo 100 g / rukávy 80 g
Membrána Lamination 2L - Durable Water Repellent (DWR) treatment PFC Free
Vodní sloupec 20 000 mm
Prodyšnost 15 000 g/m²/24h
Kapuce nastavitelná a kompatibilní s helnou
Rukáv streč s poutkem na palec a úpravou manžety
Vnitřní výbava Čistič na brýle - Držák na klíče - Otvor pro sluchátka
Barva Tmavě modrá, Oranžová

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XXL
Calitatea Rossignol isi spune cuvantul la aceasta geaca de ski. Pana am gasit-o pe Sportisimo am mai comandat-o pe alte doua site-uri care mi-au anulat comenzile.Are tot ce trebuie la prima vedere, abia astept sa o incerc pe partie.
Ionut
7.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Rossignol CONTROLE

Cena: 6 599 Kč