Puma

Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED

Unisex obuv

(203937)

Kód: 203937

nehodnoceno 0x

Popis

Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED

Motorsport pokračuje modelem Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED. Vstřikovaná tvarovaná mezipodešev EVA, která zajišťuje stabilitu, gumová podrážka i svršek vycházejí z jednoho z nejikoničtějších stylů značky PUMA, ale jsou nově interpretovány pro dnešní dobu a vyznačují se směsí materiálů ve svršku. Jedná se o objemnou botu s úžasným barevným vzorem, která vyniká v davu.

  • kvalitní zpracování
  • moderní design
  • logo Mercedes na patě

Specifikace

Kód produktu 203937
Kód dodavatele 30713612
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Kolekce Puma Motorsport
Barva Bílá, Zelená

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED

Cena: 2 499 Kč