Puma

Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED

Unisex obuv

(176245)

Kód: 176245

nehodnoceno 0x

Popis

Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED

Motorsport pokračuje modelem Puma MERCEDES - AMG PETRONAS X-RAY SPEED. Vstřikovaná tvarovaná mezipodešev EVA, která zajišťuje stabilitu, gumová podrážka i svršek vycházejí z jednoho z nejikoničtějších stylů značky PUMA, ale jsou nově interpretovány pro dnešní dobu a vyznačují se směsí materiálů ve svršku. Jedná se o objemnou botu s úžasným barevným vzorem, která vyniká v davu.

  • kvalitní zpracování
  • moderní design
  • logo Mercedes na patě

Specifikace

Kód produktu 176245
Kód dodavatele 176245
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Kolekce Puma Motorsport

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 40 EU (7.5 US / 25,5 CM)
Anonym
20.2.2024
Velikost: 42.5 EU (9.5 US / 27,5 CM)
Jan
31.1.2024
Velikost: 46 EU (12 US / 30 CM)
velikost mi sedí
Miloslav
22.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla