Puma

Puma FERRARI TURON

Unisex obuv

(176249)

Kód: 176249

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FERRARI TURON

Puma FERRARI TURON je ikonický styl, který přichází s moderním a obnoveným vzhledem a přináší DNA motorsportu do ulic. Svršek ze síťoviny pro moderní vzhled, tvarovací pruh ze syntetické kůže a logo Ferrari na boční části paty. Obuv je vyrobena s nejnovější technologií EVA, která přináší podporu a pohodlí na každém vašem kroku s ikonickými tlumiči automobilů. Jednoduchý, ale ikonický styl přichází s obnoveným a moderním vzhledem, který vnáší lásku k Ferrari do vašeho každodenního života.

  • kvalitní zpracování
  • moderní design
  • logo Ferrari

Specifikace

Kód produktu 176249
Kód dodavatele 30751505
Svršek textilie, síťovina, syntetická kůže
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Kolekce Puma Motorsport
Barva Červená, Černá, Bílá

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (11 US / 29 CM)
IRENA
25.4.2024
Velikost: 40 EU (7.5 US / 25,5 CM)
Pekné, veľkosť presne ako nosím.
Eva
21.2.2024
Velikost: 40 EU (7.5 US / 25,5 CM)
Marcela
11.10.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Puma FERRARI TURON

Cena: 2 049 Kč