Puma

Puma FERRARI SPORTWEAR BEANIE

Čepice

(172379)

Kód: 172379

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FERRARI SPORTWEAR BEANIE

Čepice Puma FERRARI SPORTWEAR BEANIE z prémiového mixu materiálů. Vpředu má Ferrari tonal TPU odznak. Zdobí jí také vyšitá Puma kočka.

  • 6 dílná kšiltovka
  • prémiové TPU logo Ferrari na zadní straně
  • logo kočky Puma

Specifikace

Kód produktu 172379
Kód dodavatele 024775-02
Materiál 60 % polyester (recyklovaný), 40 % akryl
Kolekce Puma Motorsport
Barva Červená

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Příjemný materiál
Anonym
20.12.2023
Velikost: UNI
Anonym
14.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Puma FERRARI SPORTWEAR BEANIE

Cena: 849 Kč