Puma

Puma FERRARI RACE WAIST BAG

Ledvinka

(179021)

Kód: 179021

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FERRARI RACE WAIST BAG

Ukažte svou věrnost Scuderia Ferrari s touto ledvinkou do pasu Puma FERRARI RACE WAIST BAG a rozlučte se s plnými kapsami. Ledvinka je vyrobena z prvotřídní směsi materiálů, má prodyšnou síťovinu a prémiový odznak Scuderia Ferrari.

  • vyrobeno z minimálně 50 % recyklovaných materiálů
  • prémiový odznak Scuderia Ferrari z TPU
  • nastavitelný popruh
  • kapsa na zip

Specifikace

Kód produktu 179021
Kód dodavatele 09029402
Materiál 100 % polyester
Šířka 28 cm
Výška 16 cm
Hloubka 6 cm
Objem 2 l
Kolekce Puma Motorsport
Barva Černá, Bílá

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Simona
25.5.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Vámi naposledy prohlížené produkty

Puma FERRARI RACE WAIST BAG

Cena: 749 Kč