Puma

Puma FERRARI NEO CAT 2.0

Pánská volnočasová obuv

(198553)

Kód: 198553

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FERRARI NEO CAT 2.0

Návrat zpět do 80. let s nejnovější iterací řidičských bot Scuderia Ferrari Neo Cat. Pánská volnočasová obuv Puma FERRARI NEO CAT 2.0, inspirovaná řidičskými botami OG Bellofa, má nízký střih s čistým svrškem s některými detaily perforace na bocích a nártu. Motorsport DNA je v popředí spolu s charakteristickými barvami značky.

  • svršek obuvi je vyroben z minimálně 30 % recyklovaných materiálů a spodní část je vyrobena z minimálně 10 % recyklovaných materiálů
  • pohodlné nošení
  • zavazování na tkaničky
  • perforační detaily a boční popruhy se značkou Scuderia Ferrari

Specifikace

Kód produktu 198553
Kód dodavatele 30806202
Svršek syntetická kůže
Podešev guma
Kolekce Puma Motorsport
Barva Bílá, Šedá

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 44 EU (10.5 US / 28,5 CM)
Používám je do auta a zatím dobrý
MIROSLAV
23.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Vámi naposledy prohlížené produkty

Puma FERRARI NEO CAT 2.0

Cena: 2 499 Kč