Puma

Puma ELIMINATE POWER NITRO II

Unisexová sálová obuv

(192908)

Kód: 192908

nehodnoceno 0x

Popis

Puma ELIMINATE POWER NITRO II

Unisexová sálová obuv Puma ELIMINATE POWER NITRO II vám pomůže ovládnout zápas. Eliminate, navržený pro výkonné herní styly, obsahuje NITRO pěnu pro lepší odpružení a kombinaci nově navržené technologie WEBCAGE X+ a PWRPLATE pro výbušné manévry.

 
  • klasické šněrování
  • obsahuje NITRO pěnu
  • prodyšná síťovina

Specifikace

Kód produktu 192908
Kód dodavatele 10687904
Svršek prodyšná síťovina
Mezipodešev PUMA Grip
Podešev Nitro, EVA
Technologie EVA
Barva Červená, Světle zelená, Černá

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Puma ELIMINATE POWER NITRO II

Cena: 3 999 Kč