Puma

Puma BMW MOTORSPORT ESSENTIALS HOODIE

Pánská mikina

(172414)

Kód: 172414

nehodnoceno 0x

Popis

Puma BMW MOTORSPORT ESSENTIALS HOODIE

Pánská mikina Puma BMW MOTORSPORT ESSENTIALS HOODIE. Dlouhodobé partnerství s BMW Motorsport pokračuje. Tentokrát vyústilo v inovativní svěží vzhled. Přidejte tuto fleecovou mikinu ke své základní výbavě BMW Motorsport a buďte připraveni na trať. Dodává se v klasických sezónních barvách a oslavuje sílu a agilitu značky s insignií BMW Motorsport.

  • partnerství s BMW Motorsport
  • běžný střih
  • podšitá fleecem
  • kapuce se stahovacími šňůrkami
  • dlouhé rukávy
  • značka BMW M Motorsport

Specifikace

Kód produktu 172414
Kód dodavatele 62130103
Materiál 66 % bavlna, 34 % polyester (recyklovaný)
Kolekce Puma Motorsport
Barva Šedá, Mix

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Ilie
18.4.2024
Velikost: L
Tomáš
14.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Puma BMW MOTORSPORT ESSENTIALS HOODIE

Cena: 1 599 Kč