PROGRESS

PROGRESS AXEL

Pánské zateplené kraťasy

(172934)

Kód: 172934

nehodnoceno 0x

Popis

PROGRESS AXEL

Pánské zateplené kraťasy PROGRESS AXEL vás ochrání před zimou i větrem a skvěle zahřejí i v tom nejchladnějším počasí. Značková výplň 3M™ Thinsulate™ je velmi lehké izolační mikrovlákno, které dokáže efektivně udržet tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost. Díky tomu zajišťuje vynikající termoizolační vlastnost. Vnitřní podšívka je obohacena o technickou složku Graphene. Obvod pasu lze snadno regulovat. V rozkroku mají všitý pružný materiál pro větší volnost pohybu. Celorozepínací zip na bocích umožňuje kraťasy  jednoduše sundat a nandat. Díky uvedeným vlastnostem je určitě využijete nejen na lyže, běžky či skialpy.
  • vynikající termoizolační vlastnosti
  • technologie Grephene
  • boční celopropínací zipy slouží k rychlému obléknutí i vysvléknutí
  • rozepínací poklopec na zip
  • voduodpudivá úprava DWR bez PFC
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 172934
Kód dodavatele 24SQOS1
Materiál 88 % nylon, 12% elastan (Spandex)
Materiál 1 pas: 86 % polyester, 14 % elastan (Spandex)
Podšívka 94,5 % nylon, 5,5 % Graphene
Zateplení 3M™ Thinsulate™
Technologie DWR, GRAPHENE
Barva Černá

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

GRAPHENE

Graphene je inovativní technická složka, která přináší revoluci do textilních materiálů. Tato technická složka obohacuje materiál o atomy uhlíků uspořádané do hexagonálního vzoru, které mu propůjčují ...

Hodnocení

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XL
Anonym
17.1.2024
Velikost: XL
Střihově a provedením hezké a lehké šortky, ale vnitřní materiál vydává šustivý zvuk, trochu podobný igelitu, což se mi zdálo nepříjemné. Navíc mi chybí jakákoliv kapsa, byť i malá na klíče/peníze.
Anonym
30.11.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

PROGRESS AXEL

Cena: 1 199 Kč