PROGRESS

PROGRESS ACONCAGUA

Dámská zateplená bunda

(146117)

Kód: 146117

nehodnoceno 0x

Popis

PROGRESS ACONCAGUA

Dámská lehká zateplená bunda Progress ACONCAGUA vás ochrání před zimou i větrem a skvěle zahřeje i v tom nejchladnějším počasí. Bunda je vyrobena z větruodolného materiálu, plněného značkovou výplní 3M™ Thinsulate™. Jde o velmi lehké izolační mikrovlákno, které dokáže efektivně udržet tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost a díky tomu zajišťuje vynikající termoizolační vlastnosti. Ve spodním lemu najdete stahovací gumičku, která zabraňuje tepelným ztrátám a umožňuje snadnou regulaci obvodu. Bunda má dvě boční kapsy na zip a lze ji snadno sbalit do vnitřní kapsy, takže se snadno převáží a v batohu zabere minimální místo. Díky uvedeným funkčním vlastnostem, ale i díky jednoduchému, elegantnímu, nadčasovému designu využijete tuto bundu při zimních sportovních aktivitách, zejména při skialpinismu.

  • vynikající termoizolační vlastnosti díky výplni 3M™ Thinsulate™
  • šířka dolního okraje regulovatelná stahováním
  • samosbalitelná do vnitřní kapsy
  • DWR voduodpudivá úprava
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 146117
Kód dodavatele 24VZOS2
Materiál 100 % nylon
Materiál 1 100 % polyester (plnění)
Kapsa vnější 2 boční na zip
Hmotnost 377 g
Technologie DWR
Barva Modrá, Bílá

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
20.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

PROGRESS ACONCAGUA

Cena: 2 249 Kč