Pacsafe

Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Dámský bezpečnostní batoh

(118194)

Kód: 118194

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Dámský batoh Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK nabízí spoustu bezpečnostních prvků. TurnNLock bezpečnostní karabina batoh zajistí a skrytá ocelová síť eXomesh® ho ochrání proti proříznutí. Batoh má popruhy Carrysafe® vyztužené dvěma ocelovými lanky a RFIDsafe® kapsy chránící proti zneužití karet a dokladů. Táhla zipů s karabinkou zabraňují nežádoucí manipulaci se zavazadly a zabezpečené zipy proti rychlému rozepnutí.

  • chrání proti proříznutí
  • zabezpečené zipy

Specifikace

Kód produktu 118194
Kód dodavatele 20605100
Materiál polyester
Šířka 23.5 cm
Výška 36 cm
Hloubka 10 cm
Objem 6 l
Hmotnost 325 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ZIP CLIPS
Barva Černá, Stříbrná

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS nabízí všitou karabinku přímo na batohu, ke které můžete přichytit jezdce zipu. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Cena: 2 999 Kč