Pacsafe

Pacsafe GO MICRO CROSSBODY

Crossbody taška

(195818)

Kód: 195818

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe GO MICRO CROSSBODY

Ve chvílích, kdy máte raději volné ruce a s sebou jen to nejnutnější, se vám tato taška Pacsafe GO MICRO CROSSBODY v mikro velikosti bude hodit. Má dvě dokonale velké přihrádky, do kterých se vejde telefon, peněženka, klíče, sluneční brýle i sluchátka. Vše je zajištěno snadno uzamykatelnými zipy, kapsou s blokováním RFID a popruhem odolným proti proříznutí, který pomůže na cestách ochránit vaše cennosti. Tato taška je vyrobena z 5 recyklovaných plastových lahví.
  • RFIDsafe® kapsy chránící proti zneužití karet a dokladů
  • zajištění zavřeného zipu
  • Carrysafe® popruhy vyztužené Dyneemou
  • eXomesh® skrytá ocelová síť chrání proti proříznutí

Specifikace

Kód produktu 195818
Kód dodavatele 35130130
Materiál polyester 600D (recyklovaný)
Počet komor 1
Šířka 12.5 cm
Výška 17.5 cm
Hloubka 8 cm
Hmotnost 150 g
Technologie eXomesh®, SECURE ZIP TAB, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®, RFID safe
Kolekce GO
Barva Černá, Šedá

Použité technologie

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu. Houževnatá tkanina Dyneema® navíc zajistí ještě větší odolnost popruhu.

RFID safe

Pokud je peněženka, kapsa kabelky nebo aktovky (pouzdro na doklady atd.) opatřena RFID ochranou, tak je zpravidla lemována speciálními ochrannými RFID vlákny, které dokáží zablokovat příchozí ...

Kolekce

GO

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Pacsafe GO MICRO CROSSBODY

Cena: 1 490 Kč