Pacsafe

Pacsafe GO CROSSBODY POUCH

Crossbody taška

(195817)

Kód: 195817

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe GO CROSSBODY POUCH

Pacsafe GO CROSSBODY POUCH je kompaktní a lehká kabelka, ale zároveň dostatečně velká, abyste do ní mohli uložit všechny vaše potřebnosti - jako je telefon, peněženka nebo pouzdro se sluchátky. Užší a přiléhavý střih umožňuje kabelku pro větší bezpečí nosit i pod bundou. Vnitřní kapsy pro přehledné uložení věcí. Vnitřní karabinka pro připnutí peněženky a klíčů. Poutko na pero. Chytré zabezpečení zipu a odolné materiály proti proříznutí chrání vaše věci. Kotvící popruh odolný proti proříznutí připoutá batoh bezpečně k topení, stolu nebo zábradlí. Kapsa s blokováním RFID chrání vaše kreditní karty a cestovní pas před nechtěným skenováním. Vyrobeno z 5 recyklovaných plastových lahví.
  • RFIDsafe® kapsy chránící proti zneužití karet a dokladů
  • TurnNLock bezpečnostní karabina k zajištění zavazadla
  • zajištění zavřeného zipu
  • Carrysafe® popruhy vyztužené Dyneemou

Specifikace

Kód produktu 195817
Kód dodavatele 35125130
Materiál polyester 600D (recyklovaný)
Počet komor 1
Šířka 24 cm
Výška 21 cm
Hloubka 1 cm
Hmotnost 170 g
Technologie TurnNLock, SECURE ZIP TAB, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®, RFID safe
Kolekce GO
Barva Černá, Šedá

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu. Houževnatá tkanina Dyneema® navíc zajistí ještě větší odolnost popruhu.

RFID safe

Pokud je peněženka, kapsa kabelky nebo aktovky (pouzdro na doklady atd.) opatřena RFID ochranou, tak je zpravidla lemována speciálními ochrannými RFID vlákny, které dokáží zablokovat příchozí ...

Kolekce

GO

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Pacsafe GO CROSSBODY POUCH

Cena: 1 390 Kč