Pacsafe

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Bezpečnostní kabelka

(118193)

Kód: 118193

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Elegantní městská kabelka Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL, jejíž bezpečnostní prvky významně přispívají k zmírňování stresu v městské tlačenici. Inovativní vychytávky chrání vaše cennosti. Kabelka má nadčasový design a dostatek prostoru pro váš telefon, peněženku, toaletní taštičku, sluchátka i tablet. Tělo kabelky má povrchovou úpravu proti nasakování vodou. Odepínací popruh umožňuje dva způsoby nošení. Do zvlášť polstrované kapsy se vejde 10palcový tablet. Vnitřní prostor je dále organizován do různých kapes. Volnému pohybu tužek a per zabraňují elastická očka.

 

Dlouhý popruh připojují ke kabelce dvě TurnNLock zabezpečené karabiny, díky kterým ji můžete přivázat třeba k topení, stolu, či zábradlí a ukotvit ji tak proti odnesení. Zipy chrání proti rozepnutí systém Roobar™ Style a proužek Secure zip. Hlavní popruh Carrysafe® je proti proříznutí vyztužen vetkaným ocelovým lankem. Pokusy o proříznutí těla hravě překazí eXomesh® slashguard - našitá síť z ocelových lanek. RFIDsafe™ kapsy zabraňují nechtěnému skenování vašich osobních údajů a zneužití platebních karet.

  • ochrana proti proříznutí
  • zabezpečené zipy

Specifikace

Kód produktu 118193
Kód dodavatele 118193
Materiál 100D nylon, 75D polyester (vnitřní část)
Šířka 29 cm
Výška 25 cm
Hloubka 12 cm
Objem 8 l
Hmotnost 590 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ROOBAR® STYLE

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ROOBAR® STYLE

Díky zamykacímu systému zipů Roobar® Style ochráníte vaše zavazadlo od nechtěného rozepnutí a následné krádeži obsahu.

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Tomáš
29.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.