O'Neill

O'Neill SKINS

Dívčí funkční tričko

(137549)

Kód: 137549

nehodnoceno 0x

Podobné produkty

Popis

O'Neill SKINS

Dívčí funkční tričko O'Neill SKINS nabízí UV ochranu pro dlouhé slunečné dny, když se děti pohybují ve vodě i mimo ni. Raglánové ramenní švy zabraňují odření a dlouhé rukávy zajišťují maximální ochranu před sluncem. Díky materiálu s DWR úpravou tričko rychle uschne, a děti tak budou v naprostém pohodlí. Výrazný potisk je jen třešničkou na dortu.

  • dlouhé rukávy
  • UV ochrana
  • DWR úprava
  • nízký stojáček
  • raglánové ramenní švy zabraňující odření
  • prodloužený zadní díl
  • výrazné celoplošné potisky s blokovou barvou v podpaží

Specifikace

Kód produktu 137549
Kód dodavatele 3800009-39010
Materiál 79 % polyester (recyklovaný), 21 % elastan
Fit slim
Technologie DWR, UV PROTECTION, BLUE
Kolekce O’Neill Blue
Barva Černá, Mix

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

UV PROTECTION

Látka s touto technologií poskytuje zvýšenou ochranu proti UV záření.

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení