O'Neill

O'Neill RITA REVERSIBLE RETRO

Dámský spodní díl plavek

(137238)

Kód: 137238

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill RITA REVERSIBLE RETRO

Dámský spodní díl plavek O'Neill RITA REVERSIBLE RETRO vám dodá ten správný plážový vzhled. Plné pokrytí a středně vysoký pas vám zaručí naprosté pohodlí a volnost pohybu. Klasický střih zároveň vypadá dobře a skvěle se kombinuje s různými vršky. Užijte si léto naplno!
  • středně vysoký pas
  • plné zakrytí
  • podšívka
  • rychleschnoucí materiál

Specifikace

Kód produktu 137238
Kód dodavatele 1800014-12513
Materiál 78 % polyamid (ECONYL), 22 % elastan
Technologie DWR, BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Rita
Barva Lososová

Použité technologie

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Rita

Toužíte po neotřelých plavkách se stylovým potiskem a barvami? Tak vybírejte z kolekce O'Neill Rita!

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 40
Alena
6.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

O'Neill RITA REVERSIBLE RETRO

Cena: 799 Kč