O'Neill

O'Neill O'RIGINALS

Pánská zimní bunda

(149859)

Kód: 149859

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill O'RIGINALS

Pánská zimní bunda O'Neill O'RIGINALS v přiléhavém střihu je ideálním kouskem na každodenní nošení do chladných zimních dnů. Má nastavitelné manžety a spodní lem a kapuci si můžete podle potřeby sundat. Odolná vodoodpudivá zaručuje, že zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu pobytu venku. Její stylový design je třešničkou na dortu.
  • nastavitelné manžety a spodní lem
  • možnost regulace kapuce
  • vodoodpudivá úprava CO
  • ochrana brady proti oděru

Specifikace

Kód produktu 149859
Kód dodavatele 2500023-37010
Materiál 50 % polyester (recyklovaný), 50 % polyester
Fit regular
Kapuce odnímatelná
Kapsa vnější 2 boční na zip
Kapsa vnitřní 1 audiokapsa
Technologie BLUE
Kolekce O'Neill O'Riginals, O’Neill Blue
Barva Hnědá

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O'Neill O'Riginals

Autentický. Osobitý. Vzrušující a vždy originální. Nově kolekce O'Neill O'Riginals přichází se slušivými kousky ve spolupráci s mezinárodně uznávanými umělci. Jsou to Kyle NG, Mia Taninaka a ikonický obchod Liberty, kteří tuto kolekci oživili svým neotřelým designem a zvýraznili tak dokolé střihy této značky.

 

 

Ukázat všechny produkty

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill O'RIGINALS

Cena: 4 899 Kč