O'Neill

O'Neill MED BEACH

Pánské šortky

(166631)

Kód: 166631

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill MED BEACH

Pánské šortky O'Neill MED BEACH vyrobené z příjemného materiálu jsou letní nezbytností. Mají pohodlný elastický pas, který si navíc nastavíte pomocí vnitřní stahovací šňůrky. Tři kapsy slouží na uložení potřebných drobností.
  • tkaná bavlna
  • vnitřní stahovací šňůrka
  • elastický pas

Specifikace

Kód produktu 166631
Kód dodavatele 2700025-35053
Materiál 98 % bavlna, 2 % elastan
Fit loose
Kapsa vnější 3 (2x boční, 1x zadní)
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Beach
Barva Tmavě modrá

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Beach

 Oblečení z kolekce O'Neill Beach je stvořené přímo pro dny strávené na pláži. Vybírejte ze stylových, vzdušných kousků, které navíc vynikají krásným designem.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill MED BEACH

Cena: 1 599 Kč