O'Neill

O'Neill HYBRID

Pánské šortky

(196385)

Kód: 196385

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill HYBRID

Pánské šortky O'Neill HYBRID můžete nosit do města, na výlety a další volnočasové aktivity. Mají střih s pevným pasem a lehce rozšířenými nohavicemi. Pas disponuje poutky na opasek. Tři kapsy slouží na uložení různých drobností.
  • 4směrný strečový materiál
  • úprava DWR
  • pevný pas s poutky na opasek

Specifikace

Kód produktu 196385
Kód dodavatele 2700068-17024
Materiál 50 % polyester, 42 % polyester (recyklovaný), 8 % elastan
Fit regular
Kapsa vnější 3 (2x boční, 1x zadní)
Technologie BLUE
Kolekce O'Neill Hybrid, O’Neill Blue
Barva Béžová

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O'Neill Hybrid

Pokud nevíte, zda budete sjíždět vlny, lenošit na pláži či prozkoumávat město, tak je tato kolekce Hybrid pro Vás právě jako stvořená. Nabízí stylové šortky i trička, které využijete vždy a všude, pro dovádění ve vodě i odpočinek na baru.

 

 

Ukázat všechny produkty

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill HYBRID

Cena: 1 699 Kč