O'Neill

O'Neill ESSENTIALS

Pánské cargo šortky

(196387)

Kód: 196387

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill ESSENTIALS

Pánské cargo šortky O'Neill ESSENTIALS jsou klasikou, kterou můžete unosit do města, na výlety nebo další volnočasové aktivity. Mají celkem 6 praktických kapes, do kterých se vám vejde to, co potřebujete mít při ruce. Šortky disponují poloelastickým pasem s poutky na opasek.
  • poloelastický pas
  • poutka na opasek
  • vnitřní stahovací šňůrka

Specifikace

Kód produktu 196387
Kód dodavatele 2700071-36058
Materiál 98 % bavlna, 2 % elastan
Fit regular
Kapsa vnější 6 (2x boční, 2x stehenní, 2x zadní)
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Essential
Barva Zelená

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Essential

 Hledáte základní jednoduché kousky pro vaše denní nošení? Tak už nemusíte, kolekce O'Neill Essential totiž nabízí pohodlné oblečení od triček po plavky, které má univerzální využití a vždy vám poskytne pohodlí.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill ESSENTIALS

Cena: 1 199 Kč