O'Neill

O'Neill ESSENTIAL

Chlapecké tepláky

(126287)

Kód: 126287

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill ESSENTIAL

Oblékněte svého malého rošťáka do těchto trendy chlapeckých tepláků O'Neill ESSENTIAL a dopřejte jim pocit pohodlí. Stylové tepláky mají klasický elastický pas stažitelný šňůrkou a zúžený střih nohavic. Pořiďte svému chlapci tyhle tepláky O'Neill a on ti to oplatí spokojeným úsměvem ve tváři, jelikož se bude cítit naprosto skvěle.
  • elastický stahovací pas
  • příjemný materiál
  • postranní kapsy

Specifikace

Kód produktu 126287
Kód dodavatele 1P2772-8029
Materiál 60 % bavlna, 40 % polyester (recyklovaný)
Fit regular
Kapsa vnější 2 boční volné
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Essential
Barva Tmavě šedá, Bílá

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Essential

 Hledáte základní jednoduché kousky pro vaše denní nošení? Tak už nemusíte, kolekce O'Neill Essential totiž nabízí pohodlné oblečení od triček po plavky, které má univerzální využití a vždy vám poskytne pohodlí.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Velikostní tabulka