O'Neill

O'Neill DOLOMITE

Unisexová zimní čepice

(150305)

Kód: 150305

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill DOLOMITE

Unisexová zimní čepice O'Neill DOLOMITE má pohodlný střih a decentní logo. Můžete ji nosit volně nebo s ohrnutým lemem. Její materiál vás spolehlivě zahřeje během chladných zimních dnů.
  • příjemný materiál
  • možnost ohrnutí lemu
  • decentní logo značky

Specifikace

Kód produktu 150305
Kód dodavatele N04106-12015
Materiál 50 % akryl (recyklovaný), 50 % akryl
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue
Barva Reflexní neon

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Andrea
2.2.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.