O'Neill

O'Neill CLIME PLUS

Dámská mikina

(149548)

Kód: 149548

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill CLIME PLUS

Dámská mikina O'Neill CLIME PLUS vyrobená z hřejivého flíse je zárukou pohodlí a příjemného nošení. Střih s nastavitelným rolákem je praktickým a zároveň stylovým ozvláštněním jinak jednoduchého designu. Rukáv mikiny je ozdobený nášivkou s logem značky.
  • příjemný materiál
  • jednostranný česaný flís
  • nastavitelný rolák se stahovací šňůrkou
  • nášivka na rukávu

Specifikace

Kód produktu 149548
Kód dodavatele 1350007-14021
Materiál 95 % polyester (recyklovaný), 5 % elastan
Fit regular
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Clime
Barva Růžová

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Clime

Oblečení z kolekce O'Neill Clime výborně slouží jako spodní vrstva. Mikiny mají výborné funkční vlastnosti, udrží vás v teple a ještě skvěle vypadají.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

O'Neill CLIME PLUS

Cena: 1 799 Kč