O'Neill

O'Neill ATLANTIC

Pánské tepláky

(150020)

Kód: 150020

nehodnoceno 0x

Popis

O'Neill ATLANTIC

Pánské tepláky O'Neill ATLANTIC v ležérním střihu jsou tou správnou volbou na domácí relax a na volnočasové aktivity. Kalhoty mají pohodlný střih se středně vysokým pasem a elastickými manžetami. Do bočních volných kapes se vám vejdou potřebné drobnosti. Kalhoty zdobí logo značky na boku a na zadní straně dole.
  • vnitřní česaná látka
  • středně vysoký elastický pas
  • nohavice zúžené do elastických manžet
  • příjemný materiál
  • potisk na boku a ve spodní části vzadu

Specifikace

Kód produktu 150020
Kód dodavatele 2550036-16025
Materiál 60 % bavlna, 40 % polyester (recyklovaný)
Fit regular
Kapsa vnější 2 boční volné
Technologie BLUE
Kolekce O’Neill Blue, O'Neill Atlantic
Barva Tmavě zelená

Použité technologie

BLUE

Oceány, které daly vzniknout značce O'Neill, jsou každoročně zaplavovány 8 miliony tun odpadu. Této tragédii už značka O'Neill odmítla nečinně přihlížet o rozhodla se jednat! Vytvořili vysoce ...

Kolekce

O’Neill Blue

Odhaduje se, že každým rokem ve světových oceánech přibyde až 8 milionů tun plastů. Tato ekologická katastrofa je inspirací pro oceánské poslání - O'Neill Blue. Jedná se o iniciativu na výrobu udržitelného surfového oblečení s použitím nití společnosti Bionic, které obsahují právě ony recyklované plasty z pláží celého světa.

 

Už první kolekce oblečení O'Neill Blue, která se objevila na jaře roku 2016, pomohla světová pobřeží zbavit zhruba 200.000 plastových lahví.

Koupí těchto produktů můžeš tuto snahu podpořit i ty!

 

Ukázat všechny produkty

O'Neill Atlantic

Dopřejte si pohodlí ve volnočasovém oblečení O'Neill Atlantic. Prostorný střih, kvalitní materiál a stylový design jsou zárukou kvality značky O'Neill.

Hodnocení

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
12.1.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.