Odlo

Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2IN1

Pánské šortky

(143177)

Kód: 143177

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2IN1

Pánské šortky Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2 v 1 jsou navržené tak, aby pomohly překonat letní vedro. Nabízejí všestrannost a funkčnost, kterou potřebujete, abyste vyrazili na cestu a zvládli všechny své běžecké výzvy. Poskytují optimální volnost pohybu a pohodlí. Recyklovaná polyesterová vnější vrstva maximalizuje proudění vzduchu a odvádí přebytečné teplo, zatímco super-strečová podšívka nabízí odvod vlhkosti a zajišťuje maximální pohodlí a komfort. Perfektní střih je dále vylepšen širokým nastavitelným pasem. Zadní kapsa na zip a vnitřní kapsa na telefon poskytují bezpečné uložení vašich osobních věcí, takže se můžete plně soustředit na svůj trénink. Tyto lehké šortky jsou dokonalou volbou pro aktivní muže, kteří od svého letního běžeckého vybavení vyžadují maximum.

  • minimalizuje hromadění nepříjemných pachů
  • volnost pohybu

Specifikace

Kód produktu 143177
Kód dodavatele 322562_15000
Materiál 100 % polyester (recyklovaný)
Kapsa vnější 1 zadní na zip
Kapsa vnitřní 1 volná
Technologie ZEROSCENT
Kolekce Zeroweight
Barva Černá, Bílá

Použité technologie

ZEROSCENT

Technologie Zeroscent maximalizuje Váš komfort a velmi efektivně minimalizuje tělesný zápach. Technologie proti zápachu je založena na organických látkách a zabraňuje pronikání aromatických látek do ...

Kolekce

Zeroweight

 Oblečení z kolekce Odlo Zeroweight s nulovou hmotností balancuje mezi výkonem, prodyšností a volností pohybu při každém běhu.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Jaroslav
15.10.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2IN1

Cena: 1 349 Kč