Odlo

Odlo BL TOP PERFORMANCE WARM KID

Dětské funkční triko

(156643)

Kód: 156643

nehodnoceno 0x

Popis

Odlo BL TOP PERFORMANCE WARM KID

Dětské funkční triko s dlouhým rukávem Odlo BL TOP PERFORMANCE WARM KID udrží i ty nejaktivnější děti v teple, aniž by jim bránilo užívat si vzrušení ze zasněžené krajiny. Má funkční zóny mapované na tělo, které poskytují optimální odvod vlhkosti a ventilaci tam, kde je to nejvíce potřeba. Bezešvá konstrukce navíc minimalizuje tření a technologie Odlo Effect a ZeroScent vytvářejí antibakteriální bariéru, která potlačuje tělesný pach.

  • svoboda pohybu
  • vylepšený odvod vlhkosti
  • bezešvá konstrukce
  • větrací zóny
  • dlouhé rukávy
  • funkční rukávy
  • optimální odvod vlhkosti a větrání
  • antibakteriální bariéra

Specifikace

Kód produktu 156643
Kód dodavatele 156643
Materiál 52 % polyester, 43 % polyamid, 5 % elastan
Technologie EFFECT BY ODLO, WARM, ZEROSCENT
Kolekce Performance

Použité technologie

EFFECT BY ODLO

Pro čerstvější pocit při sportu. Effect by Odlo odstraňuje nepříjemný zápach potu, díky antibakteriálnímu účinku stříbra.

WARM

Označení WARM najdete u vysoce funkčního sportovního oblečení s vynikající tepelnou izolací, která udrží tělo v teple, i když je venku zima. Materiál skvěle odvádí vlhkost a pokožka je udržována suchá ...

ZEROSCENT

Technologie Zeroscent maximalizuje Váš komfort a velmi efektivně minimalizuje tělesný zápach. Technologie proti zápachu je založena na organických látkách a zabraňuje pronikání aromatických látek do ...

Kolekce

Performance

Kolekce Performance nabízí mnoho variant termoprádla, které Vás zahřeje a zároveň udrží v suchu. Jednotlivé kousky můžete kombinovat a vytvořit si tak stylové sety.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 140
Zuzana
21.12.2023
Velikost: 152-164
Anonym
3.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.