Northfinder

Northfinder RANDAL

Pánská hybridní bunda

(187972)

Kód: 187972

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder RANDAL

Pánská strečová větruvzdorná a vodoodpudivá bunda Northfinder RANDAL vyvinutá v souladu s principy bodymappingu je vhodná pro rychlou intenzivní turistiku do vlhkého a větrného počasí od jara do podzimu. Hybridní konstrukce kombinuje třívrstvý ochranný softshell na hlavní části bundy, ramenou, zádech a hrudi a prodyšné, ventilační zóny ve spodní části bundy a ramen, v podpaží a po bocích z elastického materiálu. Materiál je navíc opatřen WR vodoodpudivou úpravou bez použití PFC látek. Bunda má dvě boční kapsy na zip. Vysoce tvarovaný krk, nastavitelná 3D kapuce, spodek bundy na stahování a otvory rukávů nastavitelné pomocí suchého zipu jsou chytrými vychytávkami pro vás vyšší komfort. Bunda je vybavena reflexními prvky pro vaši vyšší bezpečnost za horší viditelnosti.

  • hybridní konstrukce pro rychlou intenzivní turistiku a aktivní sport
  • kombinace třívrstvého softshellu na hlavní části bundy a prodyšných částí elastických ve 4 směrech ve spodních částech bundy a po bocích
  • ekologická vodoodpudivá WR úprava bez použití PFC látek

Specifikace

Kód produktu 187972
Kód dodavatele 107806-387
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (spandex)
Voděodolnost 5 000 mm
Prodyšnost 3 000 g/m²/24h
Kapsa vnější 2x boční na zip
Barva Tmavě modrá, Modrá

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: S
Richard
12.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Northfinder RANDAL

Cena: 2 399 Kč