Northfinder

Northfinder KENTON

Pánská mikina

(187982)

Kód: 187982

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder KENTON

Pánská melanžová fleecová mikina Northfinder KENTON, vhodná jako druhá zateplující vrstva. Boční části mikiny, spodní část rukávů a přední spodní část je z elastického úpletu s quick dry funkcí, která odvádí přebytečný pot směrem do vrchní části materiálu, kde se rozloží po jejím povrchu a poté se odpaří pryč. Materiál je z rubové strany počesán. Zbytek mikiny je z melanžového flísu s ripstopovou strukturou z rubové strany a ošetřen protižmolkovou úpravou. Po aplikování této úpravy zůstane povrch materiálu pěkný vzhledově a zároveň funkční i po mnoha vypráních. Mikina má na hrudi lepenou kapsu na zip na drobnosti a dvě kapsy na bocích. Rukávy jsou všity do elastických šikmých proužků. YKK zipy jsou časem ověřená kvalita.

  • elastický materiál s protižmolkovací úpravou
  • hybridní konstrukce technologie quick dry
  • jednoduchý design

Specifikace

Kód produktu 187982
Kód dodavatele 107827-362
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (spandex)
Kapsa vnější 3x (2x boční, 1x prsní)
Technologie YKK zipy, DWR
Barva Červená, Černá

Použité technologie

YKK zipy

Funkční a vysoce kvalitní zipy od firmy YKK. Tyto zipy jsou známé svou kvalitou a perfektním zpracováním. Mají funkci voděodolnosti a spolehlivost při dlouhodobém používání.

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Northfinder KENTON

Cena: 1 699 Kč