Northfinder

Northfinder CURT

Pánské kraťasy

(187953)

Kód: 187953

nehodnoceno 0x

Popis

Northfinder CURT

Praktické šortky Northfinder CURT, které se hýbou s vámi, vydrží roky a nezklamou v žádné situaci. Lehký, strečový a prodyšný materiál pro outdoorové využití v teplých měsících od jara až do podzimu. Komfortní sportovní střih, mimořádná prodyšnost i odolnost vás budou provázet na cestě do hor. Povrchová úprava zajistí, že kapky po povrchu jednoduše stečou. A pokud přece jen zmoknete, uschnou doslova za pochodu. Dvě kapsy se zipy od YKK® doplňuje zadní zipovou kapsu. Nastavitelný pružný pás disponuje After flex funkcí a na pase naleznete poutka na opasek.

  • lehký, strečový a prodyšný materiál
  • nastavitelný pružný pás s After flex funkcí
  • ekologická vodoodpudivá DWR úprava bez PFC látek

Specifikace

Kód produktu 187953
Kód dodavatele 107789-479
Materiál 90 % polyamid, 10 % elastan (spandex)
Kapsa vnější 3x (2x boční na zip, 1x zadní na zip)
Technologie YKK zipy, DWR
Barva Tmavě modrá

Použité technologie

YKK zipy

Funkční a vysoce kvalitní zipy od firmy YKK. Tyto zipy jsou známé svou kvalitou a perfektním zpracováním. Mají funkci voděodolnosti a spolehlivost při dlouhodobém používání.

DWR

Materiál s DWR (Durable Water Repellency) úpravou má speciálně nanášenou vrstvu, která je voděodolná.- dopadající kapky vody nebo sněhu tvoří kapičky, které okamžitě odtékají z materiálu- materiál ...

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: L
Gabriel
15.5.2024
Miroslav
30.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Northfinder CURT

Cena: 1 299 Kč