Nike

Nike ZOOM SUPERFLY 9 ACADEMY IC

Pánské sálovky

(140586)

Kód: 140586

nehodnoceno 0x

Popis

Nike ZOOM SUPERFLY 9 ACADEMY IC

Oslavte fotbalový svátek v modelu inspirovaném fyzikálními principy přilnavosti a gravitace, které se uplatňují nejen na těch nejsledovanějších světových hřištích. Pánské sálovky Nike ZOOM SUPERFLY 9 ACADEMY IC. Sálovky jsou vybavené jednotkou Zoom Air a pružný materiál NikeSkin zas zajišťuje mimořádný kontakt s míčem, takže můžete ovládnout zápas i v posledních minutách, kdy na tom záleží nejvíc. Navíc je pružná kolem kotníku, takže můžete snadno kličkovat kolem svého soupeře.

  • poprvé v historii vyvinula společnost Nike úplně novou jednotku Zoom Air v patní části
  • je přímo v podrážce a zaručuje dodatečné odpružené tlumení pod chodidlem
  • budete tak na hřišti rychlejší a můžete uniknout soupeři, když na tom nejvíc záleží – ať už chcete skórovat, být první u míče, nebo uniknout obráncům
  • ve svršku je materiál NikeSkin, který do jedné tenké vrstvy spojuje měkkou a pružnou síťovinu, míč máte pod kontrolou a dá vám skutečný pocit fotbalu naboso
  • vnitřní konstrukce regulující rychlost je z tenkého, a přitom silného materiálu, který chodidlo bezpečně drží na podrážce, nepřidává hmotnost a optimálně fixuje

Specifikace

Kód produktu 140586
Kód dodavatele DR5946-810
Svršek syntetika, NikeSkin
Mezipodešev Air Zoom
Podešev IC - nebarvící guma
Technologie NIKE ZOOM AIR, NikeSkin
Kolekce Nike Mercurial
Barva Zlatá, Bílá, Černá

Použité technologie

NIKE ZOOM AIR

Nike Zoom Air představuje nízko profilové tlumení založené na podobném tlumícím systému jakým je Nike Air. Systém Zoom Air je však mnohem odolnější a stabilnější než jeho předchůdce Nike Air. Tlumící ...

NikeSkin

Pro vynikající kontakt s míčem a podporu s lehkým designem jednoho kusu.

Kolekce

Nike Mercurial

REVOLUCE V RYCHLOSTI!

Nový model s názvem MERCURIAL je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a maximální rychlost. Je ideální pro rychlonohé hráče v křídelních prostorech.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,5 CM)
alex
30.12.2023
Velikost: 41 EU (7 UK / 26 CM)
Produkt ako na obrázku tak v realite. Veľkosť sedí k číslovaniu.
Daša
26.10.2023
Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
Poprvé jsem si koupil sálovky s přesahem ke kotníku a mohu jedině doporučit. S těmito střelkami se mi hraje lépe, vyšší investice měla smysl.
Filip
22.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Nike ZOOM SUPERFLY 9 ACADEMY IC

Cena: 1 499 Kč