Nike

Nike THERMA-FIT REPEL ELEMENT

Pánská běžecká mikina

(164367)

Kód: 164367

nehodnoceno 0x

Popis

Nike THERMA-FIT REPEL ELEMENT

Pánská běžecká mikina Nike THERMA-FIT REPEL ELEMENT je vyrobená z měkkého a hřejivého materiálu, který má vodoodpudivé vlastnosti, takže budete v pohodlí i za deštivého počasí. Díky otvorům na palce si prodloužíte rukávy a zahřejete ruce, tvarovaný design se pak při nošení přizpůsobí vaší dlani. Čtvrtinovým zipem si můžete nastavit větrání i krytí podle potřeby. Tvarovaný límec má méně švů, takže nikde netlačí.
  • vodoodpudivé vlastnosti
  • technologie Nike Therma-FIT reguluje tělesné teplo a v chladném počasí příjemně hřeje
  • čtvrtinový zip
  • tři způsoby nošení manžet: jako rukavice, otvory na palec nebo ohrnuté
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 164367
Kód dodavatele DD5662-309
Materiál 94 % polyester, 6 % elastan
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Element, Nike Therma-Fit
Barva Tmavě zelená

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Element

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike THERMA-FIT REPEL ELEMENT

Cena: 1 799 Kč