Nike

Nike THERMA-FIT GFX 1

Chlapecké tepláky

(144528)

Kód: 144528

nehodnoceno 0x

Popis

Nike THERMA-FIT GFX 1

Chlapecké tepláky Nike THERMA-FIT GFX 1 jsou stvořené pro všechny malé sportovce. Technologie Nike Therma-FIT reguluje tělesné teplo a v chladném počasí příjemně zahřeje. Česaný flís je mimořádně měkký, pohodlný uvnitř a udrží vás v teple. Elastický pas si šňůrkou je nastavitelný přesně tak, jak je potřeba. Tepláky mají zúžený střih.

  • technologie Therma-FIT reguluje tělesné teplo a v chladném počasí příjemně hřeje
  • měkký česaný flís
  • elastický pas se stahovací šňůrkou
  • zúžený střih

Specifikace

Kód produktu 144528
Kód dodavatele DQ9070-410
Materiál 100 % polyester
Kapsa vnější 2 boční
Technologie THERMA-FIT
Kolekce Nike Therma-Fit
Barva Tmavě modrá

Použité technologie

THERMA-FIT

Příjemný aerodynamický materiál, který brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla, bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný ...

Kolekce

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Katarína
21.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike THERMA-FIT GFX 1

Cena: 849 Kč