Nike

Nike THERMA-FIT ACADEMY PRO

Chlapecká zimní bunda

(192067)

Kód: 192067

nehodnoceno 0x

Popis

Nike THERMA-FIT ACADEMY PRO

Chlapecká zimní bunda Nike THERMA-FIT ACADEMY PRO je vyrobená z větruodolného materiálu, který je navíc velice prodyšný. Má kapuci, dvě boční kapsy a zvýšený límec, který kryje krk. Vybavte své nejmenší touto stylovou a praktickou bundou.
  • prodloužená délka
  • zip po celé délce
  • kapsy na zip
  • prodyšný materiál

Specifikace

Kód produktu 192067
Kód dodavatele FD7714-010
Materiál 100 % polyester
Podšívka 100 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 2 boční
Technologie THERMA-FIT
Kolekce Nike Pro, Nike Academy, Nike Therma-Fit
Barva Černá

Použité technologie

THERMA-FIT

Příjemný aerodynamický materiál, který brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla, bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný ...

Kolekce

Nike Pro

Když se navrhovala kolekce Nike Pro, poslouchaly se rady sportovců, které na tuto kolekci budou spoléhat každý den. Adaptivní technologie a kvalitní konstrukce oblečení této kolekce můžete nosit pro jakékoliv sportovní aktivity. Značka Nike Pro se poprvé objevila v roce 2005 na atletickém oděvu, a nyní se již používá pro topy, trička, legíny, mikiny nebo šortky. Oděvy jsou vyrobené pro důkladné tréninky. 

 

Ukázat všechny produkty

Nike Academy

Hledáte to ideální oblečení na tréninky? Už nemusíte. Kolekce Nike Academy vám poskytne velkou škálu produktů od triček přes mikiny až po tepláky. Oblečení navíc výborně odvádí pot od kůže na povrch látky, takže budete v suchu a pohodlí i při tom nejnáročnějším cvičení.

Ukázat všechny produkty

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike THERMA-FIT ACADEMY PRO

Cena: 3 799 Kč