Nike

Nike TANJUN EASE

Dámská volnočasová obuv

(157284)

Kód: 157284

nehodnoceno 0x

Popis

Nike TANJUN EASE

Dámská volnočasová obuv Nike TANJUN EASE přináší dokonalou funkčnost a skvělý styl. Systém nazouvání FlyEase v patě umožňuje pohodlné obouvání a zouvání bez použití rukou. Elastické tkaničky jsou přišité, takže s nimi nemusíte manipulovat. Svršek je z materiálů, které se rozpínají a přizpůsobují chodidlu, takže si boty rychle rozšlápnete. Pěnová mezipodešev a podrážka s mřížkovaným vzorkem je lehká a výborně tlumí i zabírá. Nízký polstrovaný lem vypadá elegantně a je pohodlný.

  • skrytý systém obouvání a zouvání FlyEase
  • přišité elastické tkaničky
  • materiály se přizpůsobují chodidlu
  • pěnová mezipodešev a podrážka s mřížkovaným vzorkem je lehká a výborně tlumí i zabírá
  • nízký polstrovaný lem

Specifikace

Kód produktu 157284
Kód dodavatele DV7786-002
Svršek textilie
Mezipodešev pěna
Podešev guma
Kolekce Nike Tanjun
Barva Černá, Růžová, Bílá

Kolekce

Nike Tanjun

Boty Nike Tanjun jsou minimalisticky dokonalé. Subtilní tvar a jednoduchý svršek jim dodávají puristický vzhled a nadčasovou siluetu, která si rozumí s každým outfitem. "Tanjun" je japonsky "jednoduchost", a z této filozofie vychází vzhled celé boty. Jejich nízká hmotnost zaručuje, že je na noze skoro necítíš.
Tenisky Nike Tanjun jsou jedny z mála tenisek, které jsou ve své podstatě elegantní. Proto nic nebrání kombinovat je s čímkoli tě napadne. Na výběr je mnoho barev a často se v kolekci objeví i tenisky vzorované..
 

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

2 Hodnocení

Velikost: 41 EU (7 UK / 9.5 US / 26,5 CM)
Lucie
9.12.2023
Velikost: 39 EU (5.5 UK / 8 US / 25 CM)
Hana
18.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike TANJUN EASE

Cena: 1 649 Kč