Nike

Nike SPORTSWEAR THERMA-FIT REPEL CLASSIC

Dámská zateplená parka

(119322)

Kód: 119322

nehodnoceno 0x

Popis

Nike SPORTSWEAR THERMA-FIT REPEL CLASSIC

Dámská hřejivá parka Nike SPORTSWEAR THERMA-FIT REPEL CLASSIC se vám bude hodit do chladného zimního počasí, kdy se budete chtít zahřát nějakým stylovým kouskem. Bunda má pevnou kapuci, zip po celé délce a postranní kapsy na zip. Její délka sahá až po kolena, takže se v ní budete cítit jako v peřince. Použitý odolný materiál vás ochrání před vnějšími živly a vnitřní syntetické zateplení vás dostatečně zahřeje. Hrudník zdobí klasické logo značky Nike.
  • pevná kapuce
  • zip po celé délce
  • postranní kapsy na zip
  • technologie Therma-FIT udržuje tělesné teplo a brání průniku studeného vzduchu
  • nadýchaný materiál se syntetickou výplní

Specifikace

Kód produktu 119322
Kód dodavatele DJ6999-222
Materiál 100 % polyester
Podšívka 100 % polyester
Zateplení 100 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 2 boční na zip
Technologie THERMA-FIT
Kolekce Nike Therma-Fit, Nike Sportswear
Barva Khaki, Bílá

Použité technologie

THERMA-FIT

Příjemný aerodynamický materiál, který brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla, bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný ...

Kolekce

Nike Therma-Fit

Kolekce Nike Therma-Fit se skládá z oblečení s technologií Therma-Fit, která brání proniknutí studeného vzduchu a úniku tělesného tepla bez zbytečného objemu nebo hmotnosti navíc. Materiál je lehký, odolný proti větru a přitom prodyšný a vhodný i pro velmi náročné sportovní aktivity. Vlákna Therma-FIT jsou česaná, díky čemuž má materiál sametově hebký povrch a velké množství miniaturních vzduchových kapes ve struktuře. Tyto kapsy chrání před vniknutím chladného vzduchu a drží teplý vzduch uvnitř. Lehké, teplé oblečení pro sportovce. 

Ukázat všechny produkty

Nike Sportswear

 V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Sportswear najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na vaše tréninky.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: L
Anonym
10.1.2023
Velikost: M
Petr
4.1.2023
Velikost: XS
Uvítala bych poutko na pověšení, a možná i tunylek na stažení kapuce. Taky logo na zádech mohlo být decentnější, ale jinak spokojenost, zpracování, střih i materiál super.
Helena
22.11.2021
Velikost: L
Krásný a teplý kabát, jen škoda, že není stahovací kapuce.
Šárka
12.10.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike SPORTSWEAR THERMA-FIT REPEL CLASSIC

Cena: 2 599 Kč