Nike

Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF

Dětské turfy

(2137008155)

Kód: 2137008155

nehodnoceno 0x

Popis

Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF

Dětské turfy Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF s měkkým svrškem příjemně obepnou nohu a padnou jako ulité. Gumová podrážka se na umělých površích postará o nekompromisní trakci.

  • pohodlná podšívka příjemně obepne nohu a skvěle padne
  • měkký syntetický materiál od špičky až po patu pohotově vede míč i při vysokých rychlostech
  • gumová podrážka byla vytvořena na základě analýzy pohybu hráčů, kterou provedli vědci laboratoří Nike Sports Research Lab
  • výsledkem je neuvěřitelná trakce na umělých površích ve všech směrech

Specifikace

Kód produktu 2137008155
Kód dodavatele 2137008155
Svršek syntetika
Podešev FG - maximální záběr a zrychlení na klasickém přírodním travnatém povrchu
Technologie TF - turfy
Kolekce Nike Mercurial, Nike Neymar

Použité technologie

TF - turfy

Turfy jsou vhodné na hřiště s umělým trávníkem. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké zaříznutí kolíků, podobá se nárokům při hře na pevném přírodním povrchu. Kopačky určené na tento povrch ...

Kolekce

Nike Mercurial

REVOLUCE V RYCHLOSTI!

Nový model s názvem MERCURIAL je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a maximální rychlost. Je ideální pro rychlonohé hráče v křídelních prostorech.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Neymar

Neymar da Silva Santos Junior, či krátce Neymar je považován za nejtalentovanějšího útočníka nejen v jeho rodné zemi Brazílii, ale i ve světě. Jeho hlavní dominantou je vytříbená technika a rychlost, kterou převyšuje své protihráče. Pokud se chceš vyrovnat jednomu z nejdražších hráčů planety, nemůžeš si nechat ujít tuto skvělou kolekci !

Hodnocení

0

0 Hodnocení